Sikerélmények - Gitár Egyetem - Ingyenes Online Gitáriskola
1692
page-template-default,page,page-id-1692,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Sikerélmények

“Számomra maga a zene az öröm és hogy most már el is tudom játszani a kedvenceimet csak hab a tortán”

“Csupán magam és környezetem szórakoztatását szeretném a gitározással jobbá tenni.”

“Elsősorban olyan embereknek ajánlanám az oktatóvideót, aki tényleg szeretne könnyen és gyorsan tanulni.. ezen kívül én úgy érzem a zeneszeretethez mindenkiben kell legyen egy kis lelki gazdagság, hogy megérezze a zene örömét”

“Szia Ádám! Megdöbbenve tapasztalom a fejlődést magamon amit a TE leckéidnek köszönhetek. Csodás dolog, hogy ennyi embernek szerzel örömöt és nagyfokú tudást adsz át.”

~ Tamás

“Hello Ádám! Jó tanár vagy mert gitározásnál kipróbáltam mindent, de nem értettem, viszont neked köszönhetően már értem, sőt élet mentő vagy mert van egy banda ahova korábban nem akartak bevenni de most sikerült!”

~ Kristóf

“Szeretném megköszönni a segítségedet a videóban elhangzottak nagyon hasznosnak bizonyulnak, és a kezdetekben felmerülő kérdéseimre kimerítő válaszokat kaptam az általad elkészített videók alapján.”

~ Szabina

“Tapasztalatom az, hogy 60 év felett a tanulás nehezebb, de világosak és érthetőek számomra a leckéid, csak köszönettel tartozhatok. Arról nem is beszélek hogy nagyon jól esett a biztatásod hogy idősebb korom ellenére fogjak hozzá és igen is csináljam.”

~ Attila

“Köszönöm Ádám az oktatást. Lényegre törő, egyértelmű és sikeresen kivitelezhető. Nagy élményt nyújtott számomra a gyakorlás. Nem beszélve arról, hogy pénzt és időt spóroltam vele neked köszönhetően. Minden jót kívánok neked!”

~ Krisztina

“Sok hónapnyi kihagyás után sikerült belejönnöm újra. Sőt új dolgokat is tanultam,és rájöttem,hogy sok mindent rosszul csináltam.”

~ Renátó

Ingyenes Gitár Tanfolyam Kezdőknek: Tanuld meg az alapokat 30 nap alatt

x