Rólunk - Gitár Egyetem - Ingyenes Online Gitáriskola
298
page-template-default,page,page-id-298,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

A kedvenc dalaidat szeretnéd eljátszani gitáron? Eleged van a sok zeneelméletből?

A Gitár Egyetem (GE) elkötelezett a szórakoztató és élménydús gitártanulásod iránt. Nálunk már az első órától kezdve híres magyar és külföldi gitáros dalokat, tábortüzes nótákat tanítunk meg Neked, a lehető legkevesebb elmélettel. A hagyományos zeneiskolai módszerekkel szakítva, mi nem a dögunalmas klasszikus darabokat és skálákat tanítjuk meg Neked, hanem az izgalmas, rádióban is hallható, népszerű slágereket!

Hiszünk abban, hogy nem kell mindekinek profi zenésszé válnia ahhoz, hogy saját vagy akár mások örömére játssza el a kedvenc dalait. Ehhez nyújtunk mi az ingyenes gitár leckéken keresztül segítséget a Gitár Egyetemen. Természetesen, ha valakinek komolyabb tervei vannak a gitározással, profi és hivatásos gitártanáraink minden segítséget biztosítanak a fejlődéshez!

Célunk

A Gitár Egyetem elkötelezte magát az élmény-orintentált gitároktatás iránt. Célunk, hogy mindenféle zenelmélet nélkül, a lehető legrövidebb idő alatt tanítsuk meg Neked a kedvenc dalaidat gitározni! Nem kell semmiféle előképzettséggel rendelkezned vagy szuperhallásúnak lenned, az Ingyenes Gitártanfolyamunkat úgy állítottuk össze, hogy a még egy botfülü, 0 énekhanggal rendelkező ember is prímán megtudjon tanulni gitározni hobbi szinten!

Pusztán napi 15 perc gitározással már rövid időn belül eljuthatsz odaáig, hogy mások felismerik, melyik dalt pengeted éppen a gitárodon! Ugye milyen jó érzés, mikor Te vagy a középpontban, mindenki Téged néz, ahogyan gitározol?

Ez rövid időn belül valóra válhat számodra, hiszen a GitárEgyetemet és a gitár fórumot is pont ezért hoztuk létre, hogy megtanítsuk Neked eljátszani a leghíresebb magyar és külföldi gitárnótákat. Mire vársz? Csatlakozz csapatunkhoz és tanulj meg gitározni Te is! ««

Ingyenes Gitár Tanfolyam Kezdőknek: Tanuld meg az alapokat 30 nap alatt

x