Boci, boci, tarka - Gitár Egyetem - Ingyenes Online Gitáriskola
403
post-template-default,single,single-post,postid-403,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Boci, boci, tarka


A Gitáregyetem ingyenes gitároktató videóin igyekszünk nagyon sokféle stílusból, ismert és népszerű dalokat megtanítani, hogy mindenki megtalálhassa a számára legkedvesebbet. Hidd el, hogy a gitártanulás lehet élvezetes is, nézd meg a videót, gyakorold és hamar azt fogod tapasztalni, hogy ez valóban ennyire egyszerű.

Ebben a videóban egy nagyon ismert és mindenki által könnyedén elsajátítható dalt mutatok be neked. Ez a Boci, boci tarka gyerekdal gitáron, ami a zenetanulók életében általában az első megtanulandók között szerepel. Csak gyakorlás kérdése, mennyire tudod gyorsan, szinte automatikusan pengetni ezt a kedves gyerekdalt.

A Boci, boci tarka gyakorlása közben van lehetőséged fejleszteni gitárpengető-használati tudásodat is az egyszerű le-föl pengetés során. Ha még nem tanultál akkordokat az sem jelent problémát, mivel ez a klasszikus dal, valóban nagyon egyszerű, könnyen megtanulható, általa gyors sikerélményben lehet részed.

Ha még több dalt szeretnél megtanulni lejátszani, akkor javaslom, hogy iratkozz fel a 30 napos ingyenes alapfokú gitároktatói tanfolyamra, mert ott a dalok mellett mutatok néhány olyan gyakorlatot is, amivel edzésben tarthatod az ujjaid rugalmasságát.

6 hozzászólás
 • D.Tamás
  Posted at 09:59h, 02 augusztus Válasz

  Nagyon köszönöm remek dal és kb 3 perc alatt megtanultam 🙂 még egyszer köszönöm!

  • Ádám
   Posted at 08:15h, 03 augusztus Válasz

   Örülök 🙂 További jó gyakorlást! Ádám

 • Verona21
  Posted at 12:42h, 06 október Válasz

  Én nem örülök mert nekem nem megy.Egy gyerek és kezdő vagyok még, nem tudom tartani a tempót.De azért megpróbálom.Köszi!

  • Ádám
   Posted at 06:48h, 08 október Válasz

   Szia!

   Hidd el, hogy kitartó gyakorlással menni fog! Ne add fel! Hajrá! Ádám 🙂

 • Apa
  Posted at 20:04h, 12 január Válasz

  Király !!

  • Ádám
   Posted at 09:50h, 29 május Válasz

   🙂 köszi

KÉRLEK OSZD MEG VELÜNK KÉRDÉSEDET, VÉLEMÉNYEDET!

Ingyenes Gitár Tanfolyam Kezdőknek: Tanuld meg az alapokat 30 nap alatt

x