Online Gitártanfolyam 1.rész - Gitár Egyetem - Ingyenes Online Gitáriskola
67
page-template,page-template-sidebar-page,page-template-sidebar-page-php,page,page-id-67,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Online Gitártanfolyam 1.rész

Szia!

Ádám vagyok és szeretettel köszöntlek az Ingyenes 30 napos tanfolyam első részében! Ma a gitár behangolását, a pengető használatát és egy ujjgyakorlatot fogunk megtanulni! Ne aggódj, hamarosan egy könnyű dalt is mutatok Neked, de addig még pár alap dolgot el kell sajátítanod! 🙂 Figyelmeztetés! Páran jelezték felénk, hogy nem kapják meg a második részt, ezért ha teheted tedd a biztonságos emailek közé az enyémet és ha mégsem találod 3×24 óra múlva a következő részt a postaládádban, akkor nézd meg a SPAM mappában is, hátha oda került!

FONTOS! Még mielőtt belekezdenénk:
Az összes új ingyenes gitárvideót, finomságot és a híreket mindig a Facebook falunkra tesszük ki először, ahol többek között csatlakozhatsz a GitárEgyetem közösséghez is és a jövőben megoszhatod kívánságaidat, saját ötleteidet, felteheted kérdéseidet! Nyomj gyorsan itt alul egyet a lájk gombra, nehogy kimaradj a csapatból és lemaradj bármi újdonságról! 🙂

Így, hogy már a Facebook csoportunk részévé is váltál.. csapjunk egyből a húrok közé!

A gitár hangolásához az oktató videó:

A pengető használata:

Az első ujjgyakorlat!


Ne feledd! Csak akkor fogsz tudni megfelelő mértékben fejlődni, ha minden nap gyakorolsz legalább 15 percet!

Jó gyakorlást, 3 teljes nap múlva (3×24 órának el kell telnie) megkapod emailben a következő részt! 🙂

Ha NEM akarsz várni, és a leggyorsabban akarsz fejlődni a gitár tanulásban, és szeretnéd a leghíresebb magyar/külföldi dalokat eljátszani pár héten belül kezdőként, akkor Kattints IDE MOST! 

Ádám
GitarEgyetem.hu Alapító

u.i: ha még nem lájkoltál minket, akkor itt az idő! A legújabb ingyenes gitároktató videókat és híreket a GitárEgyetem közösségről mindig Facebook-ra tesszük ki elsőként, úgyhogy nyomj gyorsan egy lájkot itt alul, nehogy lemaradj valamiről!

u.i.2: várom alulra a véleményedet a tanfolyamról! Mi az ami tetszett, mi az ami nem, mit szeretnél a jövőben még tanulni! Köszönöm!

Ingyenes Gitár Tanfolyam Kezdőknek: Tanuld meg az alapokat 30 nap alatt

x