Felbontott 4 Ujjas Játék II. - Gitár Egyetem - Ingyenes Online Gitáriskola
401
post-template-default,single,single-post,postid-401,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Felbontott 4 Ujjas Játék II.


Ebben a videóban egy olyan új felbontott 4 ujjas gitárjáték gyakorlatot hoztam, ami már szorosan épül az előzőre. Ha még nem láttad az első felbontott 4 ujjas gitárgyakorlatot, akkor érdemes előbb azzal gyakorolnod.

Ennek a gyakorlatnak a segítségével fejlesztheted ujjaid flexibilitását, mozgékonyságát és koncentrációdat. A felbontott módban való játék tehát képességeid fejlesztésére éppúgy alkalmas, mint a gitárélmények gyűjtésére, hiszen ha elég gördülékenyen tudod már pengetni ilyen módon a gitárodat, nagyon kellemes hangzást tudsz előcsalni hangszeredből.

Előfordulhat, hogy azt tapasztalod, hogy nem nagyon megy az általános gitárpengetés vagy nem elég ügyesek az ujjaid. Ez esetben ajánlom, hogy végezd el teljesen ingyen, ugyanilyen videós oktatás formájában 30 nap alatt a gitártanfolyamot, hiszen teljesen az alapoktól indulunk és a leckék egymásra épülve gyarapítják megszerzett új gitárkészségedet.

Ezek a felbontott 4 ujjas gyakorlatok mindig aktuálisak maradnak, tehát, ha a gitár pengetésében szeretnél friss, ügyes maradni, akkor érdemes vissza-visszatérned és újra átzongoráznod ezeket a gyakorlatokat.

Jó gyakorlást!

KÉRLEK OSZD MEG VELÜNK KÉRDÉSEDET, VÉLEMÉNYEDET!

Ingyenes Gitár Tanfolyam Kezdőknek: Tanuld meg az alapokat 30 nap alatt

x