Blues Akkordok II: E6 A6 - Gitár Egyetem - Ingyenes Online Gitáriskola
361
post-template-default,single,single-post,postid-361,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Blues Akkordok II: E6 A6


3 új akkordot fogunk megtanulni az alapakkordok közül. Egy videóban már bemutattam a dúr alap akkordok körül hármat, illetve a blues alap akkordok közül négyet. Itt megismerkedünk a moll alapakkordok közül hárommal.

Ezek is nagyon egyszerűek, kezdőknek sem okozhat gondot elsajátításuk, ha eleget gyakorolják a lefogásukat és az akkordváltásokat.

Az Em Am Dm gitároktató videóban pontosan megmutatom, hogyan kell lefognod ezeket az akkordokat és hogyan pengesd meg őket a tiszta hangzás érdekében.

Sőt, ebben a videóban pengetéssel kapcsolatban is mondok néhány használható infót, amit a különböző pengetési változatoknál tudsz majd haszonnal kamatoztatni.

Ha szeretnél szisztematikusan haladni mind az akkordelsajátításban, mind pedig a pengetési módokban. Ha jó lenne, ha sokat gyakorolhatnád is ezeket az újonnan megtanult akkordokat, akkor iratkozz fel a gitáregyetem 30 napos alaptanfolyamára, hogy e-mailben megküldhessem neked az aktuális leckéket szép sorjában!

7 hozzászólás
 • Norby
  Posted at 12:30h, 05 április Válasz

  Sziasztok! Már régóta gitározom én is, és nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt az oldalt. Köszönöm. Nagyon jók vagytok, és jó az is, hogy így van minden elmagyarázva.

  • Ádám
   Posted at 13:49h, 10 április Válasz

   Szia! 🙂

   Örülök, ha így látod! Jó gitározást! 🙂 Ádám

 • Baxx. (Alma@)
  Posted at 19:00h, 04 augusztus Válasz

  Szia Ádám,
  Nagyon jó az oldal 🙂
  én kb 1 éve gitározok és most sokat segítettél az akkordokkal és egyebekkel kapcsolatban! 🙂
  Köszi,
  Baxx. (az Alma@ tulajdonosa)

  • Ádám
   Posted at 09:00h, 07 augusztus Válasz

   Örülök, hogy segítenek a leckék! Csak így tovább a kitartó gyakorlással! 🙂

 • András
  Posted at 16:12h, 27 január Válasz

  Szia Ádám!

  Lesznek elektromosgitár leckék, szólózási elemek (hammer, pulloff stb.) esetleg a közeljövőben? Esetleg jazz akkordok? Nagyon örülnék neki, de szerintem nem csak én ! 🙂 Egyébként nagyon sokat segítettek az ingyenes tanfolyam leckéi, köszi !!!

  • Ádám
   Posted at 11:19h, 11 február Válasz

   Szia! Örülök, hogy élvezed és tanultál a leckékből már eddig is. Igen, ezek mind lesznek a jövőben 🙂 Ádám

 • BLUES AKKORDOK II: E6 A6 – Gitarozom
  Posted at 12:17h, 12 február Válasz

  […] Az Em Am Dm gitároktató videóban pontosan megmutatom, hogyan kell lefognod ezeket az akkordokat és hogyan pengesd meg őket a tiszta hangzás érdekében. […]

KÉRLEK OSZD MEG VELÜNK KÉRDÉSEDET, VÉLEMÉNYEDET!

Ingyenes Gitár Tanfolyam Kezdőknek: Tanuld meg az alapokat 30 nap alatt

x