Blues Akkordok: E7 A7 D7 H7 - Gitár Egyetem - Ingyenes Online Gitáriskola
406
post-template-default,single,single-post,postid-406,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Blues Akkordok: E7 A7 D7 H7


Ebben a videóban bővítjük az akkordokról való ismereteinket. Pontosan 4 új blues akkordot fogunk megtanulni gitáron, amelyeket egy másik videóban már alkalmazni is fogunk a megtanulandó blues alapritmusban gitáron.

Pontosan azért, hogy a kezdők számára is könnyen elsajátítható legyen ez a néhány akkord, a legegyszerűbb változatukat mutatom be, hogy tudd gyakorolni.

Sőt, ebben a videóban még az egyes akkordokkal kapcsolatban további információkat szerezhetsz, milyen változatokban tudod kivitelezni egyiket-másikat, pont azért, mert egy élményközpontú oktatásnak nem a merev szabályok, inkább a kreativitás felszabadítása a lényege.

Érdemes továbbra is megtartanod a napi legalább 15 perc gyakorlást és akkor biztosan menni fog nemcsak a blues akkordok lefogása, de az akkordok váltása is.

Kicsit talán bonyolultnak tűnik, ezért ha alapjaitól akarod kezdeni a fejlődést, hogy ez se essen nehezedre, akkor érdemes elvégezned a 10 részes ingyenes alaptanfolyamot 30 nap alatt napi 15-20 perc gyakorlással.

Jó tanulást, jó akkordváltást!

10 hozzászólás
 • Zsófi
  Posted at 14:30h, 27 augusztus Válasz

  Szia… 🙂
  Nagyon jó az oldal, és nagyon jó a “tanár” !
  …de elszomorító volt számomra, hogy jó pár nap után sem jött meg a 2 rész! 🙁

  • Ádám
   Posted at 06:43h, 28 augusztus Válasz

   Szia Zsófi!

   Köszönöm, örülök, hogy neked is hasznos és teszik. Ez esetben írj, és küldöm, hogy hol tudod gyakorolni! https://gitaregyetem.hu/online-gitartanfolyam-ii-resz/ (Te is nézd meg a spam mappában, lehet, hogy oda soroltattak) Jó gitározást! 🙂 Ádám

 • Kristóf
  Posted at 09:52h, 31 augusztus Válasz

  Nekem is ugyanez a problémám, gmailre elküldte a másodikat, a harmadikat viszont már nem! 🙁 Nincs a spam között

 • Norbert
  Posted at 15:25h, 04 október Válasz

  Helló Ádám!
  Nekem is ugyan ez a problémám mint az előttem szólóké. Nekem csak az első rész jött meg, a többi még nem.

 • Blues Alap Ritmus | Gitár Egyetem - Ingyenes 30 Napos Gitár Tanfolyam!
  Posted at 07:10h, 27 október Válasz

  […] blues alapritmust gitáron úgy gyakoroljuk, hogy felhasználjuk benne a jellegzetesen blues alap akkordokat: E-dúr E6 E7 és A-dúr A6 A7. Ezeket a Gitár Egyetem egy másik blues videójában szintén meg tudod tanulni és be tudod […]

 • tihamer
  Posted at 15:30h, 24 május Válasz

  szia Ádám!

  én már végig néztem a 3 részt és még mindig semit
  véleményedet kérem

  • Ádám
   Posted at 09:26h, 29 május Válasz

   Szia Tihamér, írd le kérlek, hogy pontosan miben szeretnéd véleményemet kérni.

 • Csalódott
  Posted at 08:18h, 03 november Válasz

  Tabon az oldalsó mobilapp reklám letakarja a lényeget, a kezedet, hogy mit fogsz le. Az sem ártana, ha pár kép lenne fixen, hogy hogyan is néz ki az akkord konkrétan. Hanyag fércmunka, szó sincs itt gyetemről! Csalódás! (Ja, alább a mail, full name, website fehér alapon fehérrel….szánalom!)

KÉRLEK OSZD MEG VELÜNK KÉRDÉSEDET, VÉLEMÉNYEDET!

Ingyenes Gitár Tanfolyam Kezdőknek: Tanuld meg az alapokat 30 nap alatt

x