Alap Akkordok III: C G - Gitár Egyetem - Ingyenes Online Gitáriskola
408
post-template-default,single,single-post,postid-408,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Alap Akkordok III: C G


Ebben a videóban C és G akkordokat fogjuk megtanulni gitáron. Sőt, néhány változatukba is bepillantást nyerhetsz. Ezzel a videóval igyekszem mind a kezdőknek, mind a valamivel haladóbb gitártanulóknak is segítséget nyújtani, azáltal hogy többféle kivitelezési módot is bemutatok.

Nincs egyetlen kőbe vésett változata az egyes gitárakkordoknak, nyugodtan válassz aszerint, hogy melyik kényelmesebb a számodra vagy melyiknek a hangja tetszik jobban.

Érdemes azonban minden változatot gyakorolni, hiszen az ismert slágerdalokban néhol ez, néhol az válik egyszerűbben kivitelezhetővé.

Az akkordok gyakorlása mindenképpen segíteni fog neked a zenei hallás javításában, a kézügyességed fejlesztésében és abban, hogy gyorsabbak legyenek ujjaid. Ez nagyon fontos azért, hogy az akkordváltások se okozhassanak gondot.

Itt a Gitár Egyetemen több videóban is tanítok neked alap gitárakkordokat, érdemes ezeket kombinálnod és minden nap legalább 15 percet foglalkoznod velük, hogy igazán látványos legyen a fejlődésed!

Jó gyakorlást!

5 hozzászólás
 • Nagy Bálint
  Posted at 08:18h, 13 június Válasz

  szeretnék gitározni tanulni

  • Ádám
   Posted at 08:39h, 13 június Válasz

   🙂 Ennek örülök. Ha feliratkoztál a tanfolyamra, akkor most már csak gyakorolnod kell. Jó gitározást! Ádám

 • Kopácsi Rajmund
  Posted at 04:19h, 16 július Válasz

  A rock zenében eggyaránt használhatók ezek az akkordok?

 • Alex
  Posted at 12:06h, 17 július Válasz

  Szia!
  Elkedztem nemrég akkordokat gyakorolni és elvileg metronóm szükséges hozzá én ezt olvastam ezzel kapcsolatban.Letöltöttem egyet a neten de netudo pontosan hogy hány bpm legyen a sebesség? Megtudnád mondani hogy menyinek kell lennie? 🙂

 • Béla
  Posted at 19:02h, 10 február Válasz

  Helló!
  Nem leszólásból írok csak mondom előre a félreértés elkerülése miatt. Mondtad a videóban a “C” akkordnál hogy a mély “e” hangot ne pengessük bele mert az nem fog szépen hangzani …de szerintem ez nem így van mivel a “C” akkord hangjai : c (alaphang) , e (nagyterc) , g (tisztakvint)
  Tehát ebben az adott hármashangzatban megvan az “e” hang így bátran megszólaltathatjuk.Nem fog rosszul hangzani csak teltebb lesz a hangzás.

KÉRLEK OSZD MEG VELÜNK KÉRDÉSEDET, VÉLEMÉNYEDET!

Ingyenes Gitár Tanfolyam Kezdőknek: Tanuld meg az alapokat 30 nap alatt

x